21 Kasım 2011 Pazartesi

Büyük Kayıp :((

كُلُّ نَفْسٍ ذَآئِقَةُ الْمَوْتِ وَإِنَّمَا تُوَفَّوْنَ أُجُورَكُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ فَمَن زُحْزِحَ عَنِ النَّارِ وَأُدْخِلَ الْجَنَّةَ فَقَدْ فَازَ وَما الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلاَّ مَتَاعُ الْغُرُورِ

Her can ölümü tadıcıdır. Ecirleriniz (yapdıklarınızın karşılıkları) muhakkak kıyaamet günü tastamam verilecekdir. (O vakit) kim o ateşden uzaklaşdırılıp cennete sokulursa artık o, muhakkak muraadına ermiş olur. (Bu) dünyâ hayaatı aldanma metâından başka (bir şey) değildir
17 Kasım Perşembe vakit ikindi namazı..
Amcamın hanımı, yengemm annesi köyden gelmiş, görüşme sevinci ile erken saatlerde kız kardeşinin evine yol alıyor. Konyada olan tüm kardeşler yeğenler bi arada sevinçli hoş sohbet ediyorlar. İkindi okunuyor haydi diyor çok güldük namazlarımızı kılalım. Alıyor abdestini giriyor bi odaya. Ses yok yengemden. Kardeşler merak ediyor ablam kaza mı kılıyor nerde kaldı? bakıyorlar ki seccadenin üzerine uzanmış. Küçük kardeş sesleniyor abla sırtın mı agrıyor? abladan ses yok abla şaka mı yapıyorsun? ses yok ve o an bakar ki alnı secdede yüzünü çevirir çoktan son nefesini vermiş :( evet Perşembe gün yengemi kalp krizi sonucu kaybettim. İnsana ölüm çok yakın bugün var yarın yokuz. Mekanı cennet olsun, kabri nur olsun. RABBİM kabir azabı vermesin, cennette kavuşmayı nasip etsin inşallah.

15 yorum:

  1. Başınız sağ olsun. Nur içinde yatsın yengeniz.
    Sabır diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. allah rahmet eylesin, huzur icinde yatsin, mekani cennet olsun.

    YanıtlaSil
  3. başınız sağolsun, allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, allah bizlerede abdestli namazlı secde de vefat etmeyi nasip etsin.

    YanıtlaSil
  4. Basiniz sagolsun allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah. Öyle bi sekilde son nefesini vermiski yengen rabbim tüm müslümanlara bu sekilde son nefesini vermeyi nasip eylesin, abdestini almis basini secde'ye koymasi.. Rabbim sizlere sabir versin ..

    YanıtlaSil
  5. okuyan, Ç.Hatun, Dürr-i Yekta, Bir Umut hepinize teşekkür ederim sağolun. Tüm dualarınız için amin. İnşallah böyle güzel bir ölüm nasip olur bizlere de. Acımız büyük ama güzel ölümü tesellimiz.. hepinizden ALLAH razı olsun.

    YanıtlaSil
  6. Allah gani gani rahmet eylesin,bizede böyle acı çekmeden hayırlı ölümler nasip etsin.

    YanıtlaSil
  7. başınız sağolsun canım Mekanı cennet olsun, rabbim cennette kavuşmayı nasip etsin inşalah rabbim ardında bıraktıklarına sabır versin hepimizin gideceği yer orası

    YanıtlaSil
  8. Allah rahmet eylesin, nur için de yatsın, yakınlarına Allah sabır versin

    YanıtlaSil
  9. cnm bu yıl sizin aileden çok kayıp oldu:( ama keşke rabbim bize de böyle secde de ölüm nasip etse her kula nasip olmaz ..son saatlerini mutlukla geçirip bedeni sonsuz huzura ermiş başınız saolsun cnm bnm

    YanıtlaSil
  10. ebru özgün amin canım Allah razı olsun
    belişim sağol, amin Allah razı olsun.
    sevda s. Allah razı olsun. sağol.
    mavişim evet ya üst üste geldi iki eşim tarafından iki benden RABBİM unutturan acılar vermesin :( inşALLAH bizede nasip olur böyle güzel bi ölüm. Sağol canım ablam.

    YanıtlaSil
  11. Mekanı cennet olsun, Allahım azap çektirmesin..

    YanıtlaSil
  12. Allah razı olsun pembesinti, aminn.

    YanıtlaSil
  13. ölümün bile hayırlısı deniyor. ne mutlu ki secde de ölüm nasip etmiş.allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun .

    YanıtlaSil
  14. Sezo bigo Allah razı olsun, tşk ediyorum.

    YanıtlaSil
  15. başın sağolsun canım rabbim hepinize sabırlar versin,yalnız secdede ölümde her kula nasip olmaz,mekanı cennet olsun inşallah..

    YanıtlaSil