27 Nisan 2012 Cuma

MOTİF ETKİNLİĞİ



Motif etkinliğimiz devam ediyor. Nisan ayı motiflerimiz bende toplanıyor. Bazı arkadaşlarımın motifleri elime ulaşmaya başladı. Herkesin ellerine sağlık. Teşekkür ederim.
 Yalnız netten seçtiğim renk sanki daha tatlı pastel bi pembeydi ama pembem bana göre biraz koyu, canlı çıktı o yüzden birleştirme rengi konusunda  kararsız kaldım. Sizce hangi renkle birleştirmeliyim? Fikirlerinizi bekliyorum. Sevgiler...





13 yorum:

  1. Canım bu motif meselesi, daha doğrusu birleştirmek çok canımı sıkıyor :) halen yapamadım.

    Sen beyazla birleştirsen sanki daha soft, yumuşak bir görüntüsü olucak gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Soft renk elde etmek için Aslı beyaz diyoor :)) Canım sorma bende birleştirme konusunda düşünceliyim ama valide sultandan destek alırım yapamazsam diye biraz rahatım :) Kevsere sorsak nasıl birleştiriyormuş :)

      Sil
  2. selam canım. ben senin pembeni çok sevdim, 792 idi sanırım renk kodun. bende bütün iplerini aldım etkinliğin dolayısıyla renk uyumlarını da görebiliyorum. alones e de tavsiye ettiğim 737 pembeyle çok yakışıyor, o da içini 737 dışını 792 en son birleştirmeyi de beyaz yapacak. çok da uyumlu oluyor. ama bulabilirsen 740 ( alonesin bulunamayınca değiştirdiği renk) fuşya pembe o da çok güzel yakışıyor bu tonlara.. ben birleştirmeye başladım , çok zevkli ilerliyor. iyiki katılmışız bu etkinliğe kime anlatsam bayılıyor bu fikre, sevgili alones'e birkez daha teşekkürlerimi gönderiyorum bu güzel etkinlik için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım güzel fikirlerin için teşekkür ediyorum. 737 konusunu bende düşündüm ama biraz pembelikten kurtulmak istiyorum galiba. 732 mor nasıl olur diye bi düşündüm biraz ama ipi göremeyince insan zorlanıyor. Birleştirme şeklini post yaparsan hepimiz için büyük kolaylık olur canım. Bende etkinliği kime bahsetsem yüzüme garip garip bakıyor :) yüzünü görmediğin insanlarla nasıl oluyor diye :)))

      Sil
    2. valla çok da güzel oluyor :)) ben şimdi videolu bir post hazırlıycam birleştirme için...

      Sil
  3. bilemedim ben onu:))lila mı yapsan yoksa daha koyu pembe mi:)sanırım daha koyu pembe:))

    YanıtlaSil
  4. hiç renge girmeyin derim pembe dogru bir karar favorim rengi bence çok tatlı zamanla alışırsın cnm bnm:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunları birleştirmek için yeni renk lazım mavişim renge gircez yani mecbur hangi renk olsun onu de :))

      Sil
  5. Beyaz bence de en iyisi kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  6. bende ödül mimin var canım bekliyorum,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım mim var demişsin ama göremedim ben mi yanlış yere bakıyorum acaba :))

      Sil