23 Mart 2012 Cuma

BELKİ BİR ŞEKER TANESİ...

Gün olur devran döner,
Elbet kader bize de güler.. (İnşALLAH)

Son zamanlarda üst üste gelen kayıplar yıprattı, yordu elbet. 'Bittim' demek geldi belki bazen yürekten, ama iman dedi 'RABBİN var bekle sabret'!
Kışları çetin geçti iki yılın, içi üşüdü insanın. Sevdiklerim gitti dönmez yola. Candı onlar, canlarımdı. Ama sırası gelen gidiyor işte. Geridekilere sarılmayı öğretiyor. Ve her şeye rağmen hayat devam ediyor. Bu kadar karamsarlık yeter. Şükür güzel kapılar aralanıyor sanırım. Geçirdiğim ameliyatlar, tedaviler derken galiba onca cefanın meyvesi geliyor.


     Şimdi o meyveye odaklanma zamanı. Onu bekleme zamanı. Şeker tanesi.. Henüz belki şeker tanesi kadar mutluluk... Sonra susam tanesi, sonra mercimek. Gün gelecek bezelye olacak değil mi? Ve bir gün bi can olacak. Zaman geçecek ve ben galiba anne olacağım. (İnşALLAH)
RABBİM herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin. Bu süreçte hep yanımda olan mavişime kocamann öpücükler. Herkese sevgiler..

8 yorum:

  1. Favorim okurken ağlattın beni :( mutluluktan, sevinçten, ne diyeyim, nasıl anlatayım duygularımı. Öyle sevindiki canım benim.

    O büyüyecek, sonra sizin sevginizle mutlu bir bebek ve mutlu bir yetişkin olucak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım beniiim kıyamam, haberi aldığımda bende ağladım, sevinç, mutluluk, o his, anne olmaya uzanan el bambaşka bişey herkes tatsı inşallah.
      İnşallah güzel dileklerin gerçek olur. Ve duam daha güzellerini sana versin RABBİM.

      Sil
  2. son parafgafına duygularına içtenliğine anne olmamın heycanına ne diyebilirm ki.... ne güzel anlatmışsın ..imtahanın dı bu senin isyan etmeden bu dönemleri atalatığın için allahın sana hediyesi ..ben çok sevdim bu şeker tanesini..bizde her yedigimizde şeker tanesini dua etmiştik:) öyle mutlu öyle duygulu birşey ki buu hamdolsun şükürler olsunnn cnmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hamd olsun ablam sonunda güzellikler kapısı aralandı. Dualarınız, desteğiniz benim için çok önemli ve güzel bi duygu. İlk adı şeker tanesi oldu ne dersin yakıştı mı:)

      Sil
  3. ÇOK YAKIŞTI HEMDE BEN BEZELZE MERCİMEK GİBİ YAKIŞTIRMALARI SEVMİYORUM CNM ŞEKER TANESİ BU BÜYÜNCE PAMUK ŞEKER DERİZ TABİ KIZ OLUR SA:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) şeker büyüsün bakalım yeni ismini o zaman düşünürüz :)

      Sil
  4. çok sevindim, tebrikler...:)

    YanıtlaSil